sinds 1993

Vraag & antwoord

  • Afval in de afvalbak
  • Blijf op de paden
  • Nergens op klimmen
  • Fotograferen toegestaan, niet voor commerieel gebruik
  • Drones zijn verboden
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd
  • Houd uw kinderen goed in de gaten bij de vele waterpartijen
  • Verboden voor fietsers, brommers en auto’s
  • Aanwijzingen voor personeel dienen gelijk te worden opgevolgd

Staat de vraag of het antwoord er niet bij? Neem contact op met Inventief evenementenorganisatie: T. 0251-209060 of stuur een e-mail naar: info@inventiefevenementen.nl.

Waar kan ik op locatie vragen stellen over het evenement?

Bij de ingang, rechts ná de kaartcontrole staat de Informatiebalie.

Zijn honden toegestaan?

Ja, honden zijn toegestaan mits aangelijnd.

Zijn er invalidentoiletten aanwezig?

Ja, bij de entree zijn invalidentoiletten.

Zijn er rolstoelen aanwezig?

Ja, de organisatie vraagt een borgsom bij gebruik van een rolstoel. Het reserveren van rolstoelen is helaas niet mogelijk.

Zijn er speciale invalidenparkeerplaatsen?

Ja, bij de ingang van de fair op vertoon van een officiële parkeerkaart. Verkeer- en parkeerregelaars aanwezig.

Is het terrein toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

De paden in de tuin zijn allemaal verhard echter deels met grind en daardoor helaas niet overal even rolstoel vriendelijk.
Het is ook niet mogelijk om met een rolstoel de kleinere stands in te gaan, dit door het niveau verschil tussen paden en tentvloeren. Bij de grotere paviljoens liggen loopplanken, zodat u met de rolstoel makkelijk naar binnen kan.

Zijn er verkeersregelaars aanwezig?

Ja, u wordt begeleid door verkeer- en parkeerregelaars. Tijdens het evenement zijn de normale verkeersregels van kracht en geven de verkeer- en parkeerregelaars aanwijzingen.

Is er voldoende parkeergelegenheid?

Ja, het parkeerterrein bij het kasteel wordt beheerd door Kasteel de Haar beheerd (deels verhard). Kosten: € 6,- per dag. Bij onvoldoende capaciteit wordt op last van de lokale overheid overgeschakeld op een alternatieve parkeerfaciliteit en volgt er een rechtstreekse transfer die u in ca. 10 minuten tegen minimale kosten naar het Kasteel brengt en v.v.

Gaat bij minder goed weer het evenement door?

Ja, te allen tijde gaat het evenement door, ook bij veel wind, regen en sneeuw.

Kan ik met een grote groep de fair bezoeken?

Ja, groepen boven de 20 personen kunnen contact opnemen met Inventief evenementenorganisatie en vragen naar de groepskorting*.

T. 0251-209060
E. contact

Is er een EHBO- post op terrein

Ja.

Is het toegestaan om te fotograferen of filmen?

Ja, behalve als film-, beeld-, of geluidsmateriaal wordt gebruikt voor commerciële doeleinden. Fotograferen voor commerciële doeleinden en met statief is niet toegestaan. Dit is alleen mogelijk door een schriftelijke aanvraag in te dienen bij Inventief evenementenorganisatie.

Is er camera bewaking?

Bij Kasteel de Haar is een videobewakingssysteem operationeel. Bezoekers gaan ermee akkoord dat video-opnames van hen gemaakt kunnen worden. De potentiële bezoeker wordt voor het betreden van het ensemble Kasteel de Haar geïnformeerd dat deze maatregel van kracht is. Camerabeelden worden gedurende een door het Kasteel de Haar te bepalen periode bewaard en worden zo nodig aan de politie ter beschikking gesteld.Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Inventief evenementenorganisatie.